Wuite Recherche verricht onderzoek naar gewelds- en levensdelicten. Hierbij moet je denken aan onder andere mishandeling, zware mishandeling, mishandeling met de dood tot gevolg, poging tot doodslag en moord.

Je bent mishandeld of er is jou ernstig blijvend letsel toegebracht en je ondervindt hier nog dagelijks hinder van. Uiteraard heb je aangifte gedaan, maar helaas vindt er (nog) geen vervolging plaats in het strafrechtelijk traject. Dit met als gevolg dat de dader nog steeds vrij rondloopt.

Naast een strafrechtelijk traject kun je proberen om via een civiele procedure de schade te vorderen in verband met het toegebrachte letsel. Hiervoor dien je het letsel aantoonbaar te maken en moet je aannemelijk te maken wie dit letsel heeft toegebracht.

Onderzoek naar de mishandeling

Onze recherche kan het onderzoek verrichten naar de toedracht van de mishandeling, onderzoek verrichten om de dader of daders te achterhalen of het bewijs voor een gang naar de rechter rond te krijgen. Dit alles uiteraard op basis van waarheidsvinding en onderbouwd met feiten.

Wij zijn aangesloten bij het Ministerie van Justitie en de eindrapportage van het onderzoek kun je gebruiken als rechtsgeldig bewijs voor de toekomstige terechtzitting.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wuite Recherche kan je ook van dienst zijn om je te adviseren welke paden je dient te bewandelen in een civiel- of strafrechtelijk traject. Wil je meer informatie over onderzoeken naar mishandeling of andere gewelds- en levendelicten?

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

NAAR CONTACT