Over ons

Wuite Recherche en Incasso is een onafhankelijk, betrouwbaar, objectief en integer onderzoeksbureau met vele jaren ervaring in het uitvoeren van recherche-, incasso en beveiligingswerkzaamheden.

Waarom een particulier recherchebureau?

Bij ons is iedereen klant. Nagenoeg elke zaak komt voor behandeling in aanmerking, uiteraard maken wij wel een afweging van de integere bedoeling van een opdrachtgever. Wij kunnen, in tegenstelling tot de politie, zonder toestemming onderzoek verrichten zodat er geen kostbare tijd verloren gaat. Hierdoor kunnen wij dus à la minuut inspringen op uw verzoek.

Als opdrachtgever voert u tijdens het onderzoek samen met ons de regie en u bepaalt wat er met de onderzoeksresultaten gebeurt. Wij begeleiden en adviseren u van A tot Z gedurende het hele traject. Wij werken snel, adequaat en zorgvuldig. Betrouwbaarheid en integriteit vormen de basis van onze werkzaamheden en met uw gegevens wordt uiterst zorgvuldig omgesprongen.

Wuite Recherche en Incasso verricht al haar werkzaamheden binnen het wettelijke kader. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de vereiste diploma’s. Wij zijn voldoen aan de eisen welke gesteld zijn door het Ministerie van Justitie en hebben vergunningen onder de nummers POB 1111 en ND 2908. Tevens zijn wij gelegitimeerd door de politie.