Over ons

Wuite Recherche en Incasso is een onafhankelijk, betrouwbaar, objectief en integer onderzoeksbureau met meer dan 20 jaar ervaring in het uitvoeren van recherche-, incasso en beveiligingswerkzaamheden.

Hoe werkt Wuite recherche en incasso bij een opdracht?

Bij ons is iedereen klant. Elke aangemelde zaak komt voor behandeling in aanmerking, Uiteraard maken wij bij elke aanvraag een afweging van de integere bedoeling van de opdrachtgever. Wij begrijpen dat uw zaak gebaat is bij snel handelen. Wij kunnen dan ook direct een onderzoek verrichten zodat er geen kostbare tijd verloren gaat.

Als opdrachtgever voert u tijdens het onderzoek samen met ons de regie en u bepaalt wat er met de onderzoeksresultaten gebeurt. Wij begeleiden en adviseren u van A tot Z gedurende het hele traject. Dat betekent dat wij u zowel tijdens het onderzoek op de hoogte houden en adviseren voor de volgende stap. Na een onderzoek is het aan u als opdrachtgever om de vervolgstap te kiezen. Zo kunt u denken aan ondersteuning bij gesprekken na een onderzoek, advies bij beleid of nazorg. U kunt altijd op onze expertise rekenen!  Wij werken snel, adequaat en zorgvuldig. Betrouwbaarheid en integriteit vormen de basis van onze werkzaamheden, met uw gegevens wordt uiterst zorgvuldig omgegaan.

Wuite Recherche en Incasso verricht al zijn werkzaamheden binnen het wettelijke kader. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de vereiste diploma’s. Wij voldoen aan de eisen welke gesteld zijn door het Ministerie van Justitie en hebben vergunningen onder de nummers POB 1111 en ND 2908. Tevens zijn wij gelegitimeerd door de politie.