Incassodiensten

Bij een goed debiteurenbeheer zal een wanbetaler sneller tot betaling overgaan. Uit ervaring blijkt dat door actie van Wuite Incasso de klant sneller tot betaling overgaat, zonder tussenkomst van een advocaat of gerechtsdeurwaarder. Onze klanten betalen voor incassodiensten tot aan de juridische procedure niets. Wij verhalen de kosten op de debiteur. Er is geen minimum of maximum hoofdsom van toepassing voor onze incassodiensten.

Lees meer over onze werkwijze

Aanleveren dossier

Als je gebruik wilt maken van onze incassodiensten, dan kun je het dossier gemakkelijk aanleveren per e-mail (of per post). Wij willen je vragen hiervoor ons aanmeldingsformulier te gebruiken. Je ontvangt van ons een bevestiging als het dossier in behandeling is genomen.

Download hier ons aanmeldingsformulier

Meer informatie?

Neem contact met ons op en bespaar direct geld. Bel met 0229-247758 of stuur ons een e-mail (incasso@wuitereni.nl) en wij nemen contact met je op.

Voorbeeldbrieven & tips

Ben je op zoek naar een voorbeeld van een eerste betalingsherinnering of een aanmaning? Wil je weten welke incassokosten je moet berekenen en wat de eisen van een aanmaning zijn?

Download gratis onze uitgebreide whitepaper (PDF)

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

NAAR CONTACT