Privé detective

Op zoek naar een goede privé detective dan bent u bij Wuite Recherche aan het goede adres!

Werken binnen de wettelijke kaders

Wuite Recherche onderzoekt op professionele en specialistische wijze uw kwestie. Wij werken binnen de wettelijke kaders en conform de huidige wetgeving. Onze recherchebureau is ingeschreven bij het Ministerie van Justitie onder de vergunningnummer POB 1111. Uiteraard zijn wij aangemeld bij het College Bescherming Persoongegevens. Hierdoor is Wuite Recherche uw betrouwbare privé detective.

Werkwijze van de privé detective

Bij elke type onderzoek zal samen met u een plan van aanpak gemaakt worden. We zullen een stappenplan maken en bekijken welke onderzoeksmethodes ingezet kunnen worden in uw specifieke zaak. Elke privé detective verricht maatwerk!

Onze medewerkers zijn allen in bezit van de juiste diploma’s en kwalificaties en hebben in verschillende branches ervaring opgedaan. Na afloop van elk onderzoek ontvangt u een rapportage welke u voor een eventuele terechtzitting kunt gebruiken want onze rapportages worden bij de rechtbank gezien als getuige-deskundig bewijs. Na afloop van het onderzoek adviseren wij u in het vervolgtraject.

Vragen?

Indien u een kwestie heeft en u wilt advies omtrent uw zaak om te weten of Wuite Recherche iets voor u kan betekenen? Of staat uw specifieke onderzoek niet omschreven neemt u dan contact met ons op. Veelal kunnen wij u toch van dienst zijn.

Onze intakegesprekken zijn altijd vrijblijvend!

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

NAAR CONTACT