Help mijn man gaat vreemd? Help mijn vrouw gaat vreemd?
Heb je het vermoeden dat je partner je bedondert? Heb je het vermoeden dat je partner vreemdgaat of dat je partner een buitenechtelijke relatie heeft met iemand anders? Heb je het vermoeden dat je partner overspel pleegt?

Professional op gebied van onderzoek naar overspel

Veel mensen proberen zelf op onderzoek uit te gaan, maar dat draait helaas vaak op niets uit. Laat je niet verleiden tot de aanschaf van allerhande spyproducten, maar laat een professioneel bureau een onderzoek uitvoeren om het overspel aan te tonen.

Samen maken we een plan van aanpak om te zien welke onderzoeksmethoden er in jouw specifieke situatie ingezet kunnen worden. Denk hierbij aan observatie of aan het plaatsen van verborgen camera’s. Uiteraard voeren wij deze onderzoeken zeer discreet uit en proberen we het overspel vast te leggen door middel van beeldmateriaal welke na afloop van het onderzoek overhandigd wordt.

Vrijblijvende afspraak

Wil je meer informatie over onderzoeken met betrekking tot overspel? Stop met zelf onderzoeken en neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende persoonlijke afspraak!

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

NAAR CONTACT