Bedrijfsrecherche

Wuite Recherche is uw professionele partner op gebied van alle soorten bedrijfsrecherche.

Op onze website treft u allerhande voorbeelden aan van type onderzoeken welke uitgevoerd worden door onze medewerkers binnen het bedrijfsleven.

Werken binnen de wettelijke kaders

Wuite Recherche onderzoekt op professionele en specialistische wijze uw kwestie. Wij werken binnen de wettelijke kaders en conform de huidige wetgeving. Onze recherchebureau is ingeschreven bij het Ministerie van Justitie onder de vergunningnummer POB 1111. Uiteraard zijn wij aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Hierdoor is Wuite Recherche uw betrouwbare partner op gebied van bedrijfsrecherche.

Werkwijze onderzoek bedrijfsrecherche

Bij elke type onderzoek met betrekking tot bedrijfsrecherche zal samen met u een plan van aanpak gemaakt worden. We zullen een stappenplan maken en bekijken welke onderzoeksmethodes ingezet kunnen worden in uw specifieke zaak. Elk bedrijfsrechercheonderzoek is maatwerk!

Onze medewerkers zijn allen in bezit van de juiste diploma’s en kwalificaties en hebben in verschillende branches ervaring opgedaan. Na afloop van elk onderzoek ontvangt u een rapportage welke u voor een eventuele terechtzitting kunt gebruiken want onze rapportages worden bij de rechtbank gezien als getuige deskundig bewijs. Na afloop van het onderzoek adviseren wij u in het vervolgtraject.

Vragen?

Indien u een kwestie heeft en u wilt advies omtrent uw zaak om te weten of Wuite Recherche iets voor u kan betekenen? Of staat uw specifieke onderzoek niet omschreven neemt u dan contact met ons op. Veelal kunnen wij u toch van dienst zijn.

Onze intakegesprekken zijn altijd vrijblijvend!