Bedrijfsrecherche

Wuite Recherche is dé partner op gebied van bedrijfsrecherche. Of het nu gaat om diefstal van goederen, factuurfraude of onterecht ziekteverzuim… Onze bedrijfsrecherche staat voor je klaar!

Bedrijfsrecherche steeds vaker ingeschakeld

Het inzetten van bedrijfsrecherche is de oplossing voor ondernemers om fraude te stoppen. Niet alleen om de zaak op te lossen, maar ook om verdere schade te voorkomen (risico analyse). Zo doen wij regelmatig onderzoek naar onterecht ziekteverzuim en diefstal van goederen. Daarnaast komt ook onderzoek naar gegevensfraude steeds vaker voor. Denk bijvoorbeeld aan het indienen van valse declaraties, fraude met facturen of het stelen van klantgegevens. Heb je een vermoeden van fraude of diefstal? Onderneem actie voordat de dader verdwijnt.

Rechtsgeldig onderzoek

Elk type onderzoek met betrekking tot bedrijfsrecherche is maatwerk. Onze medewerkers zijn allen in bezit van de juiste diploma’s en kwalificaties en hebben ervaring opgedaan in verschillende branches. Na afloop van het onderzoek ontvang je een uitgebreide rapportage. Deze rapportage geldt in de rechtbank als rechtsgeldige bewijslast.

Werken binnen de wettelijke kaders

Wuite Recherche werkt binnen de wettelijke kaders en conform de huidige wetgeving. Ons recherchebureau is ingeschreven bij het Ministerie van Justitie onder de vergunningnummer POB 1111. Uiteraard zijn wij aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Vragen?

Heb je een vermoeden van bedrijfsfraude? Of wil je onze mening over een specifiek voorval? Neem dan contact met ons op.

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

NAAR CONTACT