Loading...
Bedrijfsrecherche2018-10-05T11:18:57+00:00

Bedrijfsrecherche

Wuite Recherche is dé partner op gebied van bedrijfsrecherche. Of het nu gaat om diefstal van goederen, factuurfraude of onterecht ziekteverzuim… Onze bedrijfsrecherche staat voor je klaar!

Bedrijfsrecherche steeds vaker ingeschakeld

Het inzetten van bedrijfsrecherche is de oplossing voor ondernemers om fraude te stoppen. Niet alleen om de zaak op te lossen, maar ook om verdere schade te voorkomen. Zo doen wij regelmatig onderzoek naar onterecht ziekteverzuim en diefstal van goederen. Daarnaast komt ook onderzoek naar gegevensfraude steeds vaker voor. Denk bijvoorbeeld aan het indienen van valse declaraties, fraude met facturen of het stelen van klantgegevens.
Heeft u een vermoeden van fraude of diefstal? Wacht niet te lang met het inschakelen van onze bedrijfsrecherche. Onderneem actie voordat de dader verdwijnt.

Rechtsgeldig onderzoek

Elke type onderzoek met betrekking tot bedrijfsrecherche is maatwerk. Wij werken voor zowel het MKB als grote bedrijven. Onze medewerkers zijn allen in bezit van de juiste diploma’s en kwalificaties en hebben in verschillende branches ervaring opgedaan. Na afloop van het onderzoek ontvang je een uitgebreide rapportage. Deze rapportage geldt in de rechtbank als rechtsgeldige bewijslast.

Werken binnen de wettelijke kaders

Wuite Recherche werkt binnen de wettelijke kaders en conform de huidige wetgeving. Ons recherchebureau is ingeschreven bij het Ministerie van Justitie onder de vergunningnummer POB 1111. Uiteraard zijn wij aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Hierdoor is Wuite Recherche een betrouwbare partner op gebied van bedrijfsrecherche.

Vragen?

Heb je een vermoeden van bedrijfsfraude? Wil je advies over een zaak om te weten of onze bedrijfsrecherche iets voor je kan betekenen?  Neemt dan contact met ons op.
Onze intakegesprekken zijn altijd vrijblijvend!

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

NAAR CONTACT