Openstaande vordering verhalen? Start een verhaalsonderzoek! Zo weet je vóóraf of een debiteur of samenwerkingspartner voldoende bezittingen heeft om je openstaande vordering op te verhalen. 

Wat is een verhaalsonderzoek?

Tijdens een verhaalsonderzoek stellen we de aanwezige bezittingen
van een bedrijf of persoon vast. Ofwel, we checken de ‘verhaalspositie’ van jouw debiteur.

De verhaalsinformatie over een debiteur helpt je om de afweging te maken of je wel/geen juridische zaak wilt aanspannen. Een juridische procedure kost immers veel geld en dan wil je vooraf wel weten of er iets te verhalen is. Tevens biedt onze rapportage bruikbare info bij eventuele beslaglegging.

Wanneer kies je voor een verhaalsonderzoek?

  • Je hebt een vordering op een debiteur. Voordat je besluit om een juridische procedure te starten,
  • Je bent al door de rechter in het gelijk gesteld, maar de betrokken deurwaarder geeft aan dat er ‘niets te halen’ valt… Een onafhankelijk verhaalsonderzoek kan alsnog bezittingen aan het licht brengen.

Verhaalspositie van een samenwerkingspartner achterhalen

Je wilt graag een samenwerkingsverband met een persoon of een bedrijf aangaan. Ook voor een plezierige -en langdurige- samenwerking is het belangrijk om te weten wat de vermogenspositie van je toekomstige samenwerkingspartner is.

Wij onderzoeken of iemand veel te maken heeft (gehad) met incassobureaus, deurwaarders, bedrijven, schulden/beslagen op eigendommen et cetera. Wel zo prettig om vooraf te weten!

Wat is er te verhalen?

Onze ervaren rechercheurs lopen alle wandelgangen zorgvuldig na. We zoeken naar verhaalsobjecten zoals onder andere onroerend goed, boten en auto’s. Maar bij Wuite Recherche gaan we niet over één nacht ijs… Voor een complete verhaalspositie zoeken we ook naar bezittingen in het buitenland. Soms vinden we hier zomaar nog extra verhaalsobjecten zoals een tweede huis of verdwaalde bankrekening. Dankzij onze werkwijze haal jij het maximale resultaat uit die openstaande vordering.

Sommige mensen proberen zelf een verhaalsonderzoek te doen. Een dergelijk onderzoek is gecompliceerd en kost veel tijd. Vaak draait een zelfstandig onderzoek dan ook op niets uit en schakelt men alsnog een verhaalsinformatiebureau in.

Wat zijn de kosten van een verhaalsonderzoek?

We starten een verhaalsonderzoek vanaf €295,50 excl. BTW. Afhankelijk van wat er uitgezocht moet worden, kan de prijs variëren. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie.

Verhaalsonderzoek starten?

Heb je een openstaande vordering en overweeg je om gerechtelijke stappen te gaan ondernemen? Voorkom onnodige kosten en zorg dat je eerst inzicht hebt in de beslagleggingsmogelijkheden!

Wij leveren al sinds 2008 verhaalsonderzoeken aan bedrijven, particulieren & advocaten. De verhaalsinformatie verzamelen we natuurlijk op discrete wijze.

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

NAAR CONTACT