Bedrijfsdiefstal ligt vaak zeer gevoelig. Als werkgever heb je het volste vertrouwen in je medewerkers, maar wat doe je als dit vertrouwen wordt geschaad? Wat doe je als blijkt dat één van de medewerkers een extra maandsalaris of nog meer uit de kassa heeft gestolen? Dan laat je een onderzoek verrichten naar de bedrijfsdiefstal. Wuite Recherche is gespecialiseerd in het onderzoeken en oplossen van bedrijfsdiefstal.

Doel van het onderzoek naar bedrijfsdiefstal

Het doel van het onderzoek naar de bedrijfsdiefstal is naast het ontmaskeren van de dader(s) ook het zo snel mogelijk opsporen en terughalen van het gestolen goed. Na het opstellen van het plan van aanpak en het bepalen van de onderzoekmethoden zullen we direct overgaan tot actie. Direct betrokkenen en medewerkers bij de plaats delict zullen door ons worden gehoord. Ook kunnen gesprekken met de plaatselijke politie onderdeel uitmaken van het onderzoek naar de bedrijfsdiefstal.

Indien sprake is van bedrijfsdiefstal zal op de plaats delict een onderzoek ingesteld worden. De werkwijze van de daders zal worden onderzocht en uiteraard worden sporen veiliggesteld om ervoor te zorgen dat er geen bewijsmateriaal verloren gaat. Bij de onderzoeken naar bedrijfsdiefstal kan er onder andere gebruik gemaakt worden van verborgen camera’s.

Laat geen kostbare tijd verloren gaan!

Wuite Recherche voert het onderzoek naar bedrijfsdiefstal discreet en professioneel uit! Meer informatie?

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

NAAR CONTACT