Wanneer je geen partneralimentatie meer hoeft te betalen, bespaar je maandelijks een hoop geld! Een onderzoek om partneralimentatie te stoppen kost echter veel tijd… Vaak neemt het zelfs enkele maanden in beslag om alle bewijslast te verzamelen.

Je kunt zelf aan de slag gaan of getuigenverklaringen verzamelen, maar dit zal nooit als overtuigend bewijs aangemerkt worden door de rechtbank.

Door onze ervaring in deze, vaak langdurige, onderzoeken, weten wij precies welke criteria de rechtbank hanteert. Daarnaast werken wij met veel gerenommeerde advocatenkantoren om jouw zaak uiteindelijk succesvol af te ronden.

Kosten van een onderzoek

Afhankelijk van de locatie, reistijd et cetera ligt het bedrag tussen de €4000,- en €8000,-. Dit lijkt veel, maar het is een grote besparing als je anders nog jarenlang partneralimentatie zou moeten betalen!

Onderzoekskosten verhalen op je ex-partner

Bij een positieve uitslag worden de onderzoekskosten verhaald op je ex-partner. In veel gevallen moet een ex-partner zelfs de partneralimentatie met terugwerkende kracht terugbetalen vanaf de startdatum van het onderzoek. Uiteraard is dit oordeel wel aan de rechter.

Bereken je besparing

Onderstaande resultaten zijn gebaseerd op ingevoerde gegevens hierboven

Onderzoek starten om partneralimentatie te stoppen?

Wuite Recherche kan op objectieve en integere wijze onderzoek verrichten zodat dit gebruikt kan worden voor de terechtzitting. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de allerlaatste wet- en regelgeving en weten wij waaraan het onderzoek dient te voldoen.

Heb je een vermoeden dat je de alimentatie kunt stopzetten? Betaal niet onnodig geld aan je ex-partner!

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

NAAR CONTACT